Gevulde Kipfilet met Tomaat, Kaas en Tijm

Gevulde Kipfilet met Tomaat, Kaas en Tijm

Ingrediënten: 1 tomaat, 1 zongedroogde tomaat, tijm, geraspte kaas, zout, peper, 2 kipfilets, rauwe ham,

Maak een mengsel van 1 fijngesneden tomaat, 1 fijngehakt zongedroogd tomaatje met tijm, geraspte kaas, zout en peper. Plet 2 kipfilets met een deegroller. Beleg het met het tomaatmengsel en vouw het dicht. Beleg de kipfilet rondom met rauwe ham. Leg de kipfilets in een ovenschaal en zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 25 tot 30 minuten. Lekker met een salade en met gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*