Oosters Taartje

Oosters Taartje

Oosters Taartje

Ingrediënten: 250 gram gehakt, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel gemberpoeder, 1 eetlepel bloem, 1 wortel, 50 gram cashewnoten, 250 ml kippenbouillon, 50 gram santen, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel zoete chilisaus, bladerdeeg,

Bak 250 gram gehakt tot het bruin is. Voeg dan 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel gemberpoeder toe. Bak dit mee tot de ui zacht is. Roer er 1 eetlepel bloem door. Voeg 1 gesneden wortel en 50 gram grof gehakte cashewnoten toe en dan beetje bij beetje 250 ml kippenbouillon toe. Breng het kort aan de kook. Roer er nu 50 gram santen (kokosnoot creme), 1 eetlepel sojasaus en 1 eetlepel zoete chilisaus door. Laat het al roerend indikken. Bekleed 4 ingevette ovenschaaltjes met bladerdeeg. Schep het vlees-groentenmengsel erin en dek het af met nog wat bladerdeeg, niet helemaal afdekken. Zet de ovenschaaltjes nu in de voorverwarmde oven op 170 graden (hetelucht) voor ongeveer 25 minuten. Eet smakelijk!

0
(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top