Kipkerrie Wraps

Kipkerrie Wraps

Ingrediënten: 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel laos, limoensap, zout, 1 ui, 250 gram kastanjechampignons, 1 theelepel sambal, 2 eetlepels kerriepoeder, peper, 100 ml kokosmelk, 4 tortillawraps, ijsbergsla,

Snij 1 kipfilet in kleine blokjes. Doe dit in een schaal samen met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 eetlepel laos, 1 scheut limoensap en wat zout. Roer dit goed doorelkaar en laat het een minuut of 30 staan. Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui tot deze zacht is, doe de kipfilet erbij en bak dit bruin. Doe er dan 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons en bak deze mee tot ze zacht geworden zijn. Roer er dan 1 theelepel sambal, 2 eetlepels kerriepoeder en peper door. Hussel even goed door en giet er dan 100 ml kokosmelk door. Nu moet het even goed doorwarmen, de kokosmelk wordt dan ook wat dikker. Verwarm ondertussen 4 tortillawraps in de magnetron zoals staat aangegeven op de verpakking. Beleg de tortilla’s met gemengde ijsbergsla (ik had een zak van 200 gram nodig voor 4 wraps) Schep over eke tortillawrap het kipkerriemengsel en rol de wrap goed op. (Wil je de kipkerriewrap minder pittig, vergeet dan de sambal) Eet smakelijk!


0 reacties op “Kipkerrie Wraps

  1. De wraps waren heerlijk, het was voor mij de eerste keer dat ik zelf kerrie saus maakte!

    Ik ga nog meer recepten van je proberen.

    Groetjes Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel