Kipkerrie Wraps

Kipkerrie Wraps

Kipkerrie Wraps

Ingrediënten: 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel laos, limoensap, zout, 1 ui, 250 gram kastanjechampignons, 1 theelepel sambal, 2 eetlepels kerriepoeder, peper, 100 ml kokosmelk, 4 tortillawraps, ijsbergsla,

Snij 1 kipfilet in kleine blokjes. Doe dit in een schaal samen met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 eetlepel laos, 1 scheut limoensap en wat zout. Roer dit goed doorelkaar en laat het een minuut of 30 staan. Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui tot deze zacht is, doe de kipfilet erbij en bak dit bruin. Doe er dan 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons en bak deze mee tot ze zacht geworden zijn. Roer er dan 1 theelepel sambal, 2 eetlepels kerriepoeder en peper door. Hussel even goed door en giet er dan 100 ml kokosmelk door. Nu moet het even goed doorwarmen, de kokosmelk wordt dan ook wat dikker. Verwarm ondertussen 4 tortillawraps in de magnetron zoals staat aangegeven op de verpakking. Beleg de tortilla’s met gemengde ijsbergsla (ik had een zak van 200 gram nodig voor 4 wraps) Schep over eke tortillawrap het kipkerriemengsel en rol de wrap goed op. (Wil je de kipkerriewrap minder pittig, vergeet dan de sambal) Eet smakelijk!

0
(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

0 thoughts on “Kipkerrie Wraps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top