Mini Paprika Quiche

Mini Paprika Quiche
Ingredienten: 1 rode paprika, 4 vellen bladerdeeg, 2 eieren, 125 ml creme fraiche, 2 eieren, 100 gram geraspte kaas, oregano, zout, peper,

Snijd 1 rode paprika in kleine stukjes. Ontdooi vier vellen bladerdeeg. Meng in een kom de paprika, 2 eieren, 125 ml creme fraiche, 100 gram geraspte kaas en na smaak oregano, zout en peper. Doe de ontdooide vellen bladerdeeg in ovenschaaltjes en prik in de bodem wat gaatjes. Schep nu het paprika-eimengsel in de schaaltjes en zet ze in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 15 minuten. Deze taartjes kun je lekker eten met een salade en als je niet-vegetarisch wil met een balletje gehakt. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat