Mini Paprika Quiche

Mini Paprika Quiche

Ingrediënten: 1 rode paprika, 4 vellen bladerdeeg, 2 eieren, 125 ml crème fraîche, 2 eieren, 100 gram geraspte kaas, oregano, zout, peper,

Snijd 1 rode paprika in kleine stukjes. Ontdooi vier vellen bladerdeeg. Meng in een kom de paprika, 2 eieren, 125 ml crème fraîche, 100 gram geraspte kaas en naar smaak oregano, zout en peper. Doe de ontdooide vellen bladerdeeg in ovenschaaltjes en prik in de bodem wat gaatjes. Schep nu het paprika-eimengsel in de schaaltjes en zet ze in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 15 minuten. Deze taartjes kun je lekker eten met een salade en als je niet-vegetarisch wil met een balletje gehakt. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel