Mini Paprika Quiche

Mini Paprika Quiche

Mini Paprika Quiche

Ingrediënten: 1 rode paprika, 4 vellen bladerdeeg, 2 eieren, 125 ml crème fraîche, 2 eieren, 100 gram geraspte kaas, oregano, zout, peper,

Snijd 1 rode paprika in kleine stukjes. Ontdooi vier vellen bladerdeeg. Meng in een kom de paprika, 2 eieren, 125 ml crème fraîche, 100 gram geraspte kaas en naar smaak oregano, zout en peper. Doe de ontdooide vellen bladerdeeg in ovenschaaltjes en prik in de bodem wat gaatjes. Schep nu het paprika-eimengsel in de schaaltjes en zet ze in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 15 minuten. Deze taartjes kun je lekker eten met een salade en als je niet-vegetarisch wil met een balletje gehakt. Eet smakelijk!

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top