Kaastaartje

Kaastaartje

Ingrediënten: tijm, 100 gram champignons, 3 bosuien, bladerdeeg, 100 gram reepjes kipfilet, zout, peper, 125 ml slagroom, 2 eieren, 60 gram geraspte oude kaas,

Bak in wat olie met tijm en knoflook 100 gram in plakjes gesneden champignons en 3 in ringetjes gesneden bosuitjes ongeveer 5 minuten. Smeer elk bakje in met boter en leg in elk bakje 1 vel bladerdeeg. Prik gaatjes in het bladerdeeg. Haal de pan met de champignons van het vuur, en roer er 100 gram in reepjes gesneden gebraden kipfilet (vleeswaar) door. Maak het op smaak met zout en peper. Roer 2 eieren met 125 ml slagroom los en doe er 60 gram geraspte oude kaas door. Doe in elk bakje wat champignon-kipmengsel en giet daarna het eiermengsel erover. Dit moet dan ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel