Sperziebonen met Ontbijtspek, Gemarineerde Schnitzel en Krieltjes

Sperziebonen met Ontbijtspek, Gemarineerde Schnitzel en Krieltjes

Sperziebonen met Ontbijtspek, Gemarineerde Schnitzel en Krieltjes

Ingrediënten: 200 gram sperziebonen, zout, ontbijtspek, tijm, knoflook,

De sperziebonen, ongeveer 200 gram, (hele uit de diepvries, en als je verse hebt alleen afhalen, niet breken dus) kook je eerst beetgaar in kokend water met wat zout. Giet ze dan af en spoel ze af met wat koud water. Pak een plakje gerookt ontbijtspek en leg hierop een stuk of 10 sperzieboontjes en rol het spek er strak om heen, maak zo een aantal pakketjes. Verwarm een beetje olie en doe hierin wat gedroogde tijm en wat fijngehakte knoflookteentjes, leg hierin de sperzieboonrolletjes en bak ze om en om. Eet smakelijk!

(218 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top