Banaan Smoothie

banaan smoothie

Ingrediënten: 1 banaan, 1 sinaasappel, magere yoghurt, vanille ijs, honing,

Pel een banaan en snijd deze in plakjes en pureer de banaan in de blender. Voeg het sap van 1 sinaasappel, magere yoghurt naar smaak, een flinke schep vanille ijs en een lepel honing toe. Blender kort en drinken maar!


0 reacties op “Banaan Smoothie

  1. ik heb vandag een blender gekocht en uw recepten bekeken.,
    geweldig.
    Mijn vraag is kan ik i.p.v. vanilleijs of ander soort ijs, ijsklontjes gebruiken?????
    Kunt u mij oik vertellen of er speciale boekjes zijn voor blenders en of smoothies.???
    bij voorbaat dank

  2. Je kan allerleisoorten ijs gebruiken, wij gebruiken vanille-ijs omdat je dan een romige smaak krijgt. Maar ook ijsklontjes gaat perfect. Er zijn inderdaad speciale boekjes over Smoothies, ik heb zelf het boekje Smoothiebar van Stella Murphy. Ik heb ook het boek de Smoothiebijbel zien liggen bij de Albert Heijn. Niet alle Appie\’s zullen het hebben, maar wel de grotere!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel