Banaan Smoothie

plaatje
Ingrediënten: 1 banaan, 1 sinaasappel, magere yoghurt, vanille ijs, honing,

Pel een banaan en snijd deze in plakjes en pureer de banaan in de blender. Voeg het sap van 1 sinaasappel, magere yoghurt naar smaak, een flinke schep vanille ijs en een lepel honing toe. Blender kort en drinken maar!


0 reacties op “Banaan Smoothie

  1. ik heb vandag een blender gekocht en uw recepten bekeken.,
    geweldig.
    Mijn vraag is kan ik i.p.v. vanilleijs of ander soort ijs, ijsklontjes gebruiken?????
    Kunt u mij oik vertellen of er speciale boekjes zijn voor blenders en of smoothies.???
    bij voorbaat dank

  2. Je kan allerleisoorten ijs gebruiken, wij gebruiken vanille-ijs omdat je dan een romige smaak krijgt. Maar ook ijsklontjes gaat perfect. Er zijn inderdaad speciale boekjes over Smoothies, ik heb zelf het boekje Smoothiebar van Stella Murphy. Ik heb ook het boek de Smoothiebijbel zien liggen bij de Albert Heijn. Niet alle Appie\’s zullen het hebben, maar wel de grotere!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat