Franse Tomatensoep met Pistou

Franse Tomatensoep met Pistou

Franse Tomatensoep met Pistou

Ingrediënten: 1 ui, 750 ml water, 2 blokjes groentenbouillon, 1 teentje knoflook, 2 blikken gepelde tomaat, 400 gram Provençaalse groentenmix,

Bak een fijngesnipperde ui in wat olie glazig. Voeg 750 ml water met 2 blokjes groentenbouillon toe en breng het aan de kook. Pers er een teentje knoflook bovenuit. Voeg 2 blikken gepelde tomaten toe en laat het ongeveer 10 minuten zachtjes koken. Voeg 400 gram Provençaalse groentemix toe en laat het nog eens een minuut of 10 koken. Schep het dan op je bord en doe er een schep je Pistou bij. Eet smakelijk!

0
(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top