Aardbeiensmoothie

Aardbeiensmoothie

Aardbeiensmoothie
Vaak halen we sapjes en smoothies bij de groenteboer in het weekend. Maar pas hebben we met een kilo kersen ook zo’n lekkere smoothie gemaakt. Dat smaakte naar meer. Nu zijn we aan de gang gegaan met aardbeien. Helemaal lekker met dit warme weer.

Ingrediënten: 500 gram aardbeien, 500 ml sinaasappelsap, 1 liter magere yoghurt,

Haal het kroontje van 500 gram aardbeien af. Pureer de aardbeien met 500 ml sinaasappelsap tot een gladde massa met een staafmixer. Voeg 1 liter magere yoghurt toe. Meng nog even met de staafmixer. Giet alles in flessen en laat het goed afkoelen.

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top