Smoothie met Kersen, Banaan en Vanilleyoghurt

Smoothie met Kersen, Banaan en Vanilleyoghurt

Smoothie met Kersen, Banaan en Vanilleyoghurt
Van onze vrienden kregen we een kilo kersen van de boer. Lekker uiteraard, maar nog lekkerder in een smoothie dachten we zo. Vandaag hebben we, op eerste pinksterdag, nog bananen en vanille-yoghurt gehaald bij de supermarkt. De smoothie kreeg een smaak van vanille, met kers en banaan. Een heel afwisselende en vooral lekkere smaak.

Ingrediënten: 1 kilo kersen, 4 bananen, 1 liter vanille-yoghurt

Ontpit 1 kilo kersen en doe dit in een grote kom, een blender of een keukenmachine. Voeg 4 in stukken gesneden bananen en 1 liter vanille-yoghurt toe. Mix het geheel tot een goed gemengde massa. Doe alles in bekers, flesjes en noem maar op. Zet het in de koelkast om goed koel te laten worden. Smul ze!

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top