Italiaanse Hartige Taart

Italiaanse Hartige Taart
Ingrediƫnten: 250 gram gehakt, 100 gram bacon, 450 gram Italiaanse groenten, 1 teentje knoflook, 1 pakje roomsaus, hartige taartdeeg, 2 eieren, geraspte kaas, Italiaanse kruiden,

Bak 250 gram gehakt bruin in de hete bakboter samen met 100 gram in stukjes gesneden bacon. Als het gehakt bruin is voeg je er 1 zak (450 gram) Italiaanse groenten en 1 fijngehakt teentje knoflook aan toe. Maak vervolgens de roomsaus klaar volgens de aanwijzing op de verpakking, maar dan met iets meer water dan vermeld. Klop er tijdens het koken 2 eieren door en haal het dan snel van het vuur af. Bekleed een taartvorm met hartige taartdeeg. Schep hierin het gehaktmengsel en schenk hierover de roomsaus. Strooi er als laatste wat geraspte kaas en Italiaanse kruiden over. Zet de taart ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven (kijk voor de graden op het pakje van de hartige taardeeg).


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat