Indische Risotto

Indische Risotto

Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, gemberpoeder, 200 gram risotto rijst, 2 eetlepels ketjap manis, 1 liter bouillon, 250 gram champignons,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en gemberpoeder naar eigen smaak tot de ui zacht is. Voeg 200 gram risotto rijst met 2 eetlepels ketjap manis toe. Bak kort mee. Voeg daarna geleidelijk 1 liter bouillon toe. Bak ondertussen in een andere pan 250 gram in plakjes gesneden champignons in hete boter. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg de champignons toe aan de risotto wanneer het gaar is. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat