Indische Risotto

Indische Risotto

Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, gemberpoeder, 200 gram risotto rijst, 2 eetlepels ketjap manis, 1 liter bouillon, 250 gram champignons,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en gemberpoeder naar eigen smaak tot de ui zacht is. Voeg 200 gram risotto rijst met 2 eetlepels ketjap manis toe. Bak kort mee. Voeg daarna geleidelijk 1 liter bouillon toe. Bak ondertussen in een andere pan 250 gram in plakjes gesneden champignons in hete boter. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg de champignons toe aan de risotto wanneer het gaar is. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel