Indische Risotto

Indische Risotto

Indische Risotto

Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, gemberpoeder, 200 gram risotto rijst, 2 eetlepels ketjap manis, 1 liter bouillon, 250 gram champignons,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en gemberpoeder naar eigen smaak tot de ui zacht is. Voeg 200 gram risotto rijst met 2 eetlepels ketjap manis toe. Bak kort mee. Voeg daarna geleidelijk 1 liter bouillon toe. Bak ondertussen in een andere pan 250 gram in plakjes gesneden champignons in hete boter. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg de champignons toe aan de risotto wanneer het gaar is. Eet smakelijk!

0
(140 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top