Groentesoep

Groentesoep

Ingrediënten: 1 AH verspakket voor groentesoep, (1 prei, 1 ui, 1 kleine bloemkool, 1 winterpeen, 2 kleine aardappels, sperziebonen, bosje bladselderij, 3 rundvlees bouillonblokjes), 1,5 liter water, 100 gram rundvlees, vermicelli,

Aantal personen: 6

groentesoep verspakket Albert Heijn

Breng 1,5 liter water aan de kook met 3 rundvlees bouillonblokjes en 100 gram in stukjes gesneden rundvlees. Maak ondertussen de groenten schoon, schil het, snij de groenten en hak de kruiden. Wanneer het water kookt voeg je de groenten en de selderij toe. Laat het 5 minuten koken. Voeg de vermicelli toe. Laat het geheel nog 1 1/2 uur op laag vuur zachtjes pruttelen. Lekker met stokbrood. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel