Groentesoep

Groentesoep

Groentesoep

Ingrediƫnten: 1 AH verspakket voor groentesoep, (1 prei, 1 ui, 1 kleine bloemkool, 1 winterpeen, 2 kleine aardappels, sperziebonen, bosje bladselderij, 3 rundvlees bouillonblokjes), 1,5 liter water, 100 gram rundvlees, vermicelli,

Aantal personen: 6

groentesoep verspakket Albert Heijn

Breng 1,5 liter water aan de kook met 3 rundvlees bouillonblokjes en 100 gram in stukjes gesneden rundvlees. Maak ondertussen de groenten schoon, schil het, snij de groenten en hak de kruiden. Wanneer het water kookt voeg je de groenten en de selderij toe. Laat het 5 minuten koken. Voeg de vermicelli toe. Laat het geheel nog 1 1/2 uur op laag vuur zachtjes pruttelen. Lekker met stokbrood. Eet smakelijk!

0
(205 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top