Pannenkoeken

Pannenkoeken

Pannenkoeken
Zo’n lastige wat eten we in het weekend tijdens de lunch? Dat zien we wel in de supermarkt. In de supermarkt konden we niet iets speciaals vinden voor de lunch dit weekend. In de supermarkt bedachten we wel dat we nog eieren, bloem en melk in huis hadden wat eigenlijk op moest. Wat kan je daar mee maken? Juist, pannenkoeken! Nog een pakje ontbijtspek meegenomen in de supermarkt. Zo werd het pannenkoeken voor de lunch vandaag.

Michel maakte een beslag van 2 eieren, 500 ml melk, 250 gram bloem en een snuf zout. De pannenkoeken werden gebakken in de pannenkoekenpan en zelfs de eerste lukte gewoon! Van het beslag heeft Michel totaal 6 pannenkoeken gebakken, een aantal met spek en een aantal zonder. Lekker!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top