Toko Sin in Driebergen

Toko Sin in Driebergen

Toko Sin in Driebergen

Dit stond eigenlijk helemaal niet op de planning, maar als ze dan toch open zijn op nieuwjaarsdag dan moet je het toch eens proberen en eindelijk kon Britt ook eens een keer mee kiezen (en eten). Wat namen we eigenlijk allemaal mee?

Drie combinatiemenu’s met saté die bestonden uit: nasi, pikante nasi en Chinese bami. Erbij ajam kerrie (kipfilet in kerriesaus), daging smoor (rundvlees in ketjapsaus), daging redang (rundvlees in romige kokossaus), babi ketjap (varkensvlees in zoete keptjap saus), babi rietjak (varkensvlees in pikante saus) en Indische gehaktballetjes in pindasaus. De bijgerechten waren atjar tjampoer, atjar ketimoen en sayoer lodeh.

In ieder geval een goed en lekker begin van 2014!

Toko Sin
Traay 153B
3971 GE Driebergen

0
(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top