Exotische Salsa voor bij de Barbecue

Exotische Salsa voor bij de Barbecue

Het Albert Heijn verspakket voor exotische salsa heb ik gebruikt bij de barbecue, warm weer, past er goed bij. Natuurlijk kan deze zomerse exotische salsa ook bij veel meer andere dingen worden gegeten. Het is ook makkelijk te maken, snijden en mengen en klaar.

Ingrediƫnten: 1 mango, 1 avocado, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 3 tomaten, 1 jalapenopeper, 1 limoen,

Exotische Salsa voor bij de Barbecue

Haal het vel van zowel de mango als de avocado (bij de avocado schep je het vruchtvlees er het beste uit met een lepel) en snijd beide in blokjes. Snij 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 3 tomaten en 1 jalenopeper fijn. Voeg toe aan de mango en avocado. Schep voorzichtig door. Pers, naar eigen smaak, de limoen er boven uit. Zet de exotische salsa nog even in de koelkast zodat het nog meer smaak krijgt. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel