Exotische Salsa voor bij de Barbecue

Exotische Salsa voor bij de Barbecue

Exotische Salsa voor bij de Barbecue

Het Albert Heijn verspakket voor exotische salsa heb ik gebruikt bij de barbecue, warm weer, past er goed bij. Natuurlijk kan deze zomerse exotische salsa ook bij veel meer andere dingen worden gegeten. Het is ook makkelijk te maken, snijden en mengen en klaar.

Ingrediënten: 1 mango, 1 avocado, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 3 tomaten, 1 jalapenopeper, 1 limoen,

Exotische Salsa voor bij de Barbecue

Haal het vel van zowel de mango als de avocado (bij de avocado schep je het vruchtvlees er het beste uit met een lepel) en snijd beide in blokjes. Snij 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 3 tomaten en 1 jalenopeper fijn. Voeg toe aan de mango en avocado. Schep voorzichtig door. Pers, naar eigen smaak, de limoen er boven uit. Zet de exotische salsa nog even in de koelkast zodat het nog meer smaak krijgt. Eet smakelijk!

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top