Granola uit de Airfryer

Granola uit de Airfryer

Granola uit de Airfryer
Gisteren maakte ik een granola in de Airfryer volgens recept van Way of Health. Het was prima gelukt, alleen de pindakaas erdoor heen vind ik zelf niet zo. Ik had verwacht dat het een toevoeging zou zijn, maar nee. Volgende keer dus weer even net wat anders doen. In ieder geval wel leuk om zo zelf granola te maken. Gaat prima in de Airfryer.

Ingrediënten: 1 eetlepel kokosolie, 100 gram grove havermout, 50 gram noten (amandelen, walnoten en pecannoten), 1 eetlepel pindakaas, 2 eetlepels honing, kaneel,

Doe 1 eetlepel kokosolie in een bakje. Zet dit bakje weer in een bak met loeiheet water. Zo smelt de kokosolie snel. Meng 100 gram grove havermout met 50 gram grof gehakte noten, 1 eetlepel pindakaas, 2 eetlepels honing, de gesmolten kokosolie en kaneel naar smaak. Doe dit in een kleine ovenschaal of springvorm (die in de Airfryer past), bekleed met bakpapier. Verwarm de Airfryer 3 minuten voor op 160 graden. Zet de springvorm in de Airfryer. Zet de Airfryer 8 minuten aan op 160 graden. Haal het mandje er even uit. Schep de granola door. Doe het mandje weer terug in de Airfryer en zet nog eens 7 minuten aan. Haal de springvorm uit de Airfryer. Laat de granola goed afkoelen. Wanneer de granola goed is afgekoeld kan het in een luchtdicht bakje. De granola is lekker met bijvoorbeeld Griekse yoghurt. Eet smakelijk!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top