Crunchy Rocky Roads

Crunchy Rocky Roads

Crunchy Rocky Roads
Dit recept, de candybar, kwam een pas geleden al voorbij in de sidebar onder ‘vorige jaren’. In ieder geval leek het me leuk om het nog eens te maken. Zo gezegd, zo gedaan. Koekjes, marshmallows en chocolade gekocht. Zelf had ik nog boter en stroop. Ik kon dus beginnen met smelten, koekjes breken en marshmallows knippen.

Ingredi├źnten: 225 gram tarwebiscuits, 100 gram marshmallows, 300 gram pure chocolade, 125 gram roomboter, 3 eetlepels stroop,

Verkruimel 225 gram tarwebiscuitjes fijn (koekkruimels en wat grotere stukken). Doe dit in een kom en doe er 100 gram kleine marshmallows bij. Meng dit goed met de koekkruimels.

Smelt au-bain marie 300 gram pure chocolade met 125 gram roomboter en 3 eetlepels stroop. Roer dit goed terwijl je het smelt. Wanneer de chocolade gesmolten is roer je de gesmolten chocolade over de koekkruimels en marshmallows. Roer met een spatel, zodat de chocolade goed rondom de koekkruimels en marshmellows komt.

Schep dit mengsel in een met bakpapier bekleedde ovenschaal. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en zet het voor minstens 2 uur in de koelkast. Liever langer, maar probeer er maar eens van af te blijven! Snij het daarna in kleine blokjes en geniet!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top