Penne met verse pastasaus

Penne met verse pastasaus

Penne met verse pastasaus

Eerste dag van onze vakantie in het noorden van Groningen, Lauwersoog om precies te zijn. Van huis had ik dit Albert Heijn verspakket alvast meegenomen, zo hoefden we op de eerste dag niet eerst naar een supermarkt. Ideaal dus.

Ingrediënten: penne, zout, Albert Heijn vers kookpakket voor pastasaus: 2 uien, 3 teentjes knoflook, tijm, 1 paprika, 1 courgette, 500 gram roma tomaten, zakje rode saus,

Penne met verse pastasaus

Aantal personen: 4

Kook de penne beetgaar in kokend water met een beetje zout. Bak 2 gesnipperde uien met 3 teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 gesneden rode paprika, 1 in blokjes gesneden courgette en 500 gram gesneden roma tomaten toe. Bak even mee en laat vervolgens 10 minuten smoren. Voeg de rode saus toe en warm het geheel nog even door. Lekker met penne of een andere pastasaus. Eet smakelijk!

0
(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top