Toad in a Hole (Worstjes in Beslag)

Toad in a Hole (Worstjes in Beslag)
Ingrediënten: 125 gram bloem, 3 eieren, 300 ml volle melk, tijm, zout, peper, 6 Catalaanse braadworstjes

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een ovenschaal (of ovenschaaltjes) in met boter. Maak een beslag van 125 gram bloem, 3 eieren en 300 ml volle melk. Klop of mix het tot een glad beslag. Breng op smaak met tijm, zout en bloem. Leg 6 worstjes in een ovenschaal of 2 worstjes per eenpersoons ovenschaaltje. Giet het beslag over de worstjes. Zet de ovenschaal ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven (open de oven in de tussentijd niet). Eet smakelijk!


2 reacties op “Toad in a Hole (Worstjes in Beslag)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat