Toad in a Hole (Worstjes in Beslag)

Toad in a Hole (Worstjes in Beslag)

Ingrediënten: 125 gram bloem, 3 eieren, 300 ml volle melk, tijm, zout, peper, 6 Catalaanse braadworstjes

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een ovenschaal (of ovenschaaltjes) in met boter. Maak een beslag van 125 gram bloem, 3 eieren en 300 ml volle melk. Klop of mix het tot een glad beslag. Breng op smaak met tijm, zout en bloem. Leg 6 worstjes in een ovenschaal of 2 worstjes per eenpersoons ovenschaaltje. Giet het beslag over de worstjes. Zet de ovenschaal ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven (open de oven in de tussentijd niet). Eet smakelijk!


2 reacties op “Toad in a Hole (Worstjes in Beslag)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel