Toad in a Hole (Worstjes in Beslag)

Toad in a Hole (Worstjes in Beslag)

Toad in a Hole (Worstjes in Beslag)

Ingrediënten: 125 gram bloem, 3 eieren, 300 ml volle melk, tijm, zout, peper, 6 Catalaanse braadworstjes

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een ovenschaal (of ovenschaaltjes) in met boter. Maak een beslag van 125 gram bloem, 3 eieren en 300 ml volle melk. Klop of mix het tot een glad beslag. Breng op smaak met tijm, zout en bloem. Leg 6 worstjes in een ovenschaal of 2 worstjes per eenpersoons ovenschaaltje. Giet het beslag over de worstjes. Zet de ovenschaal ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven (open de oven in de tussentijd niet). Eet smakelijk!

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

2 thoughts on “Toad in a Hole (Worstjes in Beslag)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top