Chinees bij de Snackbar (t Hoekje in Veenendaal)

Chinees bij de Snackbar (t Hoekje in Veenendaal)

Chinees bij de Snackbar (t Hoekje in Veenendaal)

Eigenlijk halen we bij de snackbar vrijwel nooit snacks. Wanneer we eens geen zin hebben om te koken dan halen we bij de snackbar vaak een schotel char siu met nasi. Zo lekker, daarvoor hoef ik niet speciaal voor naar een Chinees restaurant te gaan en het is gewoon op loopafstand bij ons vandaan. De snackbar wordt dan ook gerund door een Chinees echtpaar

Vandaag hadden we bezoek van Jan en Mieneke. Vaak koken we zelf nasi met veel lekkers maar door de drukte met nieuwe meubels en dergelijke hebben we dat vandaag niet gedaan. Gelukkig houden zij ook van een portie ‘Chinees’ op zijn tijd en helemaal van ‘onze snackbar. Wat we gehaald hebben: nasi met char siu.

t Hoekje in Veenendaal babi pangang met bami

Bami met babi pangang.

t Hoekje in Veenendaal saté met nasi

Nasi met saté. Van deze 3 porties hebben we met vijf personen flink van kunnen eten.

Cafetaria ‘t Hoekje
Gortstraat 47
3905 BC Veenendaal

0
(121 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top