Kipfilet met Champignon-Roomsaus

Kipfilet met Champignon-Roomsaus
Ingrediƫnten: 2 kipfilets, zout, peper, 250 gram champignons, 2 bosuien, 200 ml kookroom, 1 theelepel mosterd, 1 blokje kippenbouillon,

Aantal personen: 3

Snij 2 kipfilets in blokjes en bestrooi met zout en peper. Bak de blokjes kipfilet goudbruin in hete olie. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons en 2 in ringen gesneden bosuien toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Roer er 200 ml kookroom, 1 theelepel mosterd en 1 verkruimeld blokje kippenbouillon toe. Breng zachtjes aan de kook en laat de saus iets indikken. Lekker met aardappelpuree. Eet smakelijk!


2 reacties op “Kipfilet met Champignon-Roomsaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Laatste artikelen

    Moved Permanently

    The document has moved here.


    Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at brutsellog.net Port 80

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat