Kipfilet met Champignon-Roomsaus

Kipfilet met Champignon-Roomsaus
Ingrediƫnten: 2 kipfilets, zout, peper, 250 gram champignons, 2 bosuien, 200 ml kookroom, 1 theelepel mosterd, 1 blokje kippenbouillon,

Aantal personen: 3

Snij 2 kipfilets in blokjes en bestrooi met zout en peper. Bak de blokjes kipfilet goudbruin in hete olie. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons en 2 in ringen gesneden bosuien toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Roer er 200 ml kookroom, 1 theelepel mosterd en 1 verkruimeld blokje kippenbouillon toe. Breng zachtjes aan de kook en laat de saus iets indikken. Lekker met aardappelpuree. Eet smakelijk!


2 reacties op “Kipfilet met Champignon-Roomsaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel