Bonbonatelier Janson in Zutphen

Bonbonatelier Janson in Zutphen

Bonbonatelier Janson - Zutphen walnotenhoningtaart

Vandaag hebben we even gewandeld door Zutphen. Bonbonatelier Janson was ook open en we konden het niet nalaten daar iets te gaan drinken en te eten. We hebben daar een warme chocomel met slagroom en een punt walnoten-honingtaart, die je op de foto ziet, gegeten. Echt lekker. Uiteraard konden we niet weggaan zonder er een paar bonbons te hebben meegenomen. Zo hebben we bonbons gevuld met thee en een met mandarijn gekocht. Kortom dat wordt bij de thee (en koffie) nog smullen!

Bonbonatelier Janson
Korte Hofstraat 12
7201 KH Zutphen

0
(53 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top