Schnitzel Gevuld met Ossenworst en Kaas

Schnitzel Gevuld met Ossenworst en Kaas

Ingrediënten: 2 schnitzels, 2 plakjes kaas, 1 kleine ossenworst, zout, peper, 6 plakjes rauwe ham, curry,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Beleg beide schnitzels elk met een plakje kaas. Verdeel hierover ossenworst en vouw de schnitzel dubbel. Bestrooi met zout en peper. Wikkel om beide schnitzels elk 3 plakjes rauwe ham (zo kan de kaas er niet uitlopen). Smeer in met een beetje curry. Leg de beide schnitzels in een ovenschaaltje en zet het ovenschaaltje ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een salade en gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!


1 reactie op “Schnitzel Gevuld met Ossenworst en Kaas

  1. Tja, door jouw eerdere publicaties over schnitzel met osseworst is dat hier ook een terugkerend item op de huismenu-kaart.
    Ik baal dat ik zelf niet de fantasie had om op deze variant te komen.
    Maar ik ga hem wel eens uitvoeren!
    Ga zo door !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel