Lunch van Vitam

Lunch van Vitam

Lunch van Vitam
Vandaag had ik een training op het werk, gewoon op onze ‘kamer’. Het werd een training met lunch, de luxe lunch. Zo kregen we een pan met champignonsoep, met warmhoudplaatje. Verschillende luxe broodjes en wraps, een salade, een fruitsalade en groentechips met dips. Daarnaast nog twee soorten smoothies en water met een smaakje. Genoeg keuze! De lunch was trouwens geheel vegetarisch. Zelf heb ik een soepje, een broodje kaas, fruitsalade, de groentechips met dip en een aardbeiensmoothie op. Ah en mijn beker heb ik ook nog even gevuld met het ‘smaakwatertje’. Prima lunch zo op een woensdag!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top