Loempia met lenteschotel

Loempia met lenteschotel

“Loempia
Vandaag had ik een training op het werk, geen idee hoe laat ik thuis zou zijn. Ik had dus een makkelijke maaltijd voorzien. Eigenlijk had ik een warme dag voorzien, dus veel koken leek me niet handig. De dag begon wel warm, maar tegen de tijd dat ik naar huis ging begon het in Utrecht te regenen. Tegen de tijd dat ik Veenendaal was, was het regenen daar zo’n beetje opgehouden. Alleen nog een spetter hier en daar.

Op het menu stond een kiploempia met een lenteschotel van de poelier. De kiploempia ging 20 minuten in de Airfryer op 180 graden. De lenteschotel werd opgewarmd in een pannetje. Erbij nog een klein beetje salade. De kiploempia en lenteschotel haalde ik bij Poelier de Munt in Veenendaal. De lenteschotel is kip met gewokte groenten in een ketjapsaus.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top