Taco Chips Ovenschoteltje

Taco Chips Ovenschoteltje

Taco Chips Ovenschoteltje

Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 bouillonblokje, 1 klein blikje maïs, 3 bosuien, tacochips, mozzarella, 2 plakjes kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui en 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 1 blikje tomatenpuree toe. Verkruimel er een bouillonblokje boven en roer even goed door. Voeg 1 uitgelekt blikje maïs en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Warm het geheel 5 minuten door. Verdeel het over 2 kleine ovenschaaltjes. Verdeel over de schaaltjes tacochips en mozzarella. Leg over beide schaaltjes nog een plakje kaas. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer nog met wat extra tacochips (de tacochips worden namelijk zacht in de saus). Eet smakelijk!

0
(170 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Taco Chips Ovenschoteltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top