Noodles met Kip, Sperzieboontjes en Doperwtjes

Noodles met Kip, Sperzieboontjes en Doperwtjes
Ingrediënten: 200 gram doperwten, 200 gram sperziebonen, noodles, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 blik tomaatblokjes, 2 eetlepels ketjap manis, 1 bouillonblokje, gefruite uitjes,

Aantal personen: 3

Kook 200 gram doperwten met 200 gram sperziebonen tot de sperziebonen beetgaar zijn. Bereid de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 blik tomaatblokjes met 2 eetlepels ketjap manis toe. Verkruimel er 1 bouillonblokje boven uit. Roer goed door. Voeg de gekookte doperwten en sperziebonen toe en warm het geheel goed door. Serveer met de noodles en gefruite uitjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel