Tosti Brie met Champignons en Rauwe Ham

Tosti Brie met Champignons en Rauwe Ham

Tosti Brie met Champignons en Rauwe Ham

Ingrediƫnten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 150 gram champignons, 4 plakjes rauwe ham, Italiaanse kruiden, 8 sneetjes wit brood, brie,

Aantal tosti’s: 4

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 150 gram in plakjes gesneden champignons met 4 in reepjes gesneden plakjes rauwe ham toe. Bestrooi met Italiaanse kruiden en bak tot de champignons zacht zijn. Beleg 4 sneetjes brood met brie. Schep hierop de champignons en leg hierop weer een snee wit brood. Leg de tosti’s tussen het tosti-apparaat en bak het brood knapperig. Eet smakelijk!

(90 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top