Noodles met Kip, Sperzieboontjes en Doperwtjes

Noodles met Kip, Sperzieboontjes en Doperwtjes

Noodles met Kip, Sperzieboontjes en Doperwtjes

Ingrediƫnten: 200 gram doperwten, 200 gram sperziebonen, noodles, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 blik tomaatblokjes, 2 eetlepels ketjap manis, 1 bouillonblokje, gefruite uitjes,

Aantal personen: 3

Kook 200 gram doperwten met 200 gram sperziebonen tot de sperziebonen beetgaar zijn. Bereid de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 blik tomaatblokjes met 2 eetlepels ketjap manis toe. Verkruimel er 1 bouillonblokje boven uit. Roer goed door. Voeg de gekookte doperwten en sperziebonen toe en warm het geheel goed door. Serveer met de noodles en gefruite uitjes. Eet smakelijk!

0
(79 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top