Noodles met Kip, Sperzieboontjes en Doperwtjes

Noodles met Kip, Sperzieboontjes en Doperwtjes

Noodles met Kip, Sperzieboontjes en Doperwtjes

Ingrediƫnten: 200 gram doperwten, 200 gram sperziebonen, noodles, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 blik tomaatblokjes, 2 eetlepels ketjap manis, 1 bouillonblokje, gefruite uitjes,

Aantal personen: 3

Kook 200 gram doperwten met 200 gram sperziebonen tot de sperziebonen beetgaar zijn. Bereid de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 blik tomaatblokjes met 2 eetlepels ketjap manis toe. Verkruimel er 1 bouillonblokje boven uit. Roer goed door. Voeg de gekookte doperwten en sperziebonen toe en warm het geheel goed door. Serveer met de noodles en gefruite uitjes. Eet smakelijk!

(79 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top