Kipfilet gevuld met Kruidenkaas

Kipfilet gevuld met Kruidenkaas
Ingrediënten: 2 kipfilets, 1 plakje kaas, kruidenkaas, kipkruiden, 6 plakjes rauwe ham, curry,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij 2 kipfilets open en beleg elke kipfilet met 1/2 plakje kaas. Bestrijk met kruidenkaas en vouw de kipfilets dicht. Kruid met kipkruiden. Omwikkel elke kipfilet met 3 plakjes rauwe ham. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Bestrijk met een beetje currysaus. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er aardappelbolletjes en een salade bij gegeten. Eet smakelijk!


2 reacties op “Kipfilet gevuld met Kruidenkaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat