Kip Curry met Linzen en Spinazie

Kip Curry met Linzen en Spinazie
Ingrediënten: 100 gram gedroogde blonde linzen, rijst, 1 kipfilet, 1 ui, 1 eetlepel groene curry pasta, 1 blik tomaatblokjes, 100 gram spinazie,

Aantal personen: 3

Kook de linzen en de rijst (in verschillende pannen) volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin. Voeg 1 gesnipperde ui met 1 eetlepel groene curry pasta tot de ui zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 100 gram spinazie toe. Laat de spinazie slinken (of ontdooien). Voeg de linzen toe en laat 10 minuten pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


4 reacties op “Kip Curry met Linzen en Spinazie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat