Champignons in Kruidenboter

Champignons in Kruidenboter
Er waren nog wat champignons over van gisteren, dat werd een klein voorgerechtje vandaag.

Ingrediënten: 125 gram kleine champignons, 150 gram boter, 1 teentje knoflook, gedroogde tijm, gedroogde oregano, gedroogde basilicum,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 175 graden. Maak de champignons schoon en leg de champignons in een klein ovenschaaltje. Smelt 150 gram boter. Voeg aan de boter toe: 1 fijngehakt teentje knoflook en gedroogde tijm, oregano en basilicum (naar smaak). Giet de gesmolten ‘kruiden’ boter over de champignons. Zet de champignons ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat