Champignons in Kruidenboter

Champignons in Kruidenboter

Er waren nog wat champignons over van gisteren, dat werd een klein voorgerechtje vandaag.

Ingrediënten: 125 gram kleine champignons, 150 gram boter, 1 teentje knoflook, gedroogde tijm, gedroogde oregano, gedroogde basilicum,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 175 graden. Maak de champignons schoon en leg de champignons in een klein ovenschaaltje. Smelt 150 gram boter. Voeg aan de boter toe: 1 fijngehakt teentje knoflook en gedroogde tijm, oregano en basilicum (naar smaak). Giet de gesmolten ‘kruiden’ boter over de champignons. Zet de champignons ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel