Chicken Tikka Masala

Chicken Tikka Masala
Ingrediënten: 150 ml Griekse yoghurt, 1 eetlepel tikka masala paste, scheutje limoensap, 2 kipfilets,

Aantal personen: 2

Meng 150 ml Griekse yoghurt met 1 eetlepel tikka masala paste en een scheutje limoensap. Snij 2 kipfilets in blokjes en schep dit door het yoghurt-mengsel. Laat dit, goed afgedekt, minstens 30 minuten marineren. Beter is om het een nacht te laten marineren. Gril de kipfiletblokjes in een grillpan of op de grill. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel