Spaghetti met Gehaktballetjes in Paprikasaus

Spaghetti met Gehaktballetjes in Paprikasaus

Spaghetti met Gehaktballetjes in Rode Paprikasaus

IngrediĆ«nten: 300 gram gehakt, 1/2 appel, 1 teentje knoflook, zout, peper, paneermeel, spaghetti, 1 ui, tijm, 2 gegrilde paprika’s, 1 blik tomaatblokjes,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng 300 gram gehakt met 1/2 gepelde en in kleine blokjes gesneden appel, 1 fijngehakt teentje knoflook, zout, peper en paneermeel. Maak er kleine balletjes van. Leg de gehaktballetjes in een ovenschaal en zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden gegrilde paprika’s en 1 blik tomaatblokjes toe. Laat het 10 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Pureer de saus met de staafmixer. Serveer de spaghetti met gehaktballetjes en de paprikasaus. Eet smakelijk!

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top