Spaghetti met Gehaktballetjes in Paprikasaus

Spaghetti met Gehaktballetjes in Paprikasaus

Spaghetti met Gehaktballetjes in Rode Paprikasaus

Ingrediënten: 300 gram gehakt, 1/2 appel, 1 teentje knoflook, zout, peper, paneermeel, spaghetti, 1 ui, tijm, 2 gegrilde paprika’s, 1 blik tomaatblokjes,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng 300 gram gehakt met 1/2 gepelde en in kleine blokjes gesneden appel, 1 fijngehakt teentje knoflook, zout, peper en paneermeel. Maak er kleine balletjes van. Leg de gehaktballetjes in een ovenschaal en zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden gegrilde paprika’s en 1 blik tomaatblokjes toe. Laat het 10 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Pureer de saus met de staafmixer. Serveer de spaghetti met gehaktballetjes en de paprikasaus. Eet smakelijk!

(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top