Wraps met Mais en Gehakt

Wraps met Mais en Gehakt

Ingrediënten: 1 ui, 300 gram gehakt, 300 gram maïs, 3 bosuien, zout, peper, 6 tortilla wraps, 4 eetlepels mangochutney, kerriepoeder, sla,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 300 gehakt toe en bak dit rul en bruin. Voeg 1 blik maïs (uitgelekt) toe en roerbak een paar minuten mee. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm 6 tortilla wraps in de magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng 4 eetlepels mangochutney met wat kerriepoeder. Besmeer de tortilla wraps met de mangochutney. Leg er sla op. Leg vervolgens het gehakt er op. Vouw de wraps dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel