Wraps met Mais en Gehakt

Wraps met Mais en Gehakt
Ingrediënten: 1 ui, 300 gram gehakt, 300 gram maïs, 3 bosuien, zout, peper, 6 tortilla wraps, 4 eetlepels mangochutney, kerriepoeder, sla,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 300 gehakt toe en bak dit rul en bruin. Voeg 1 blik maïs (uitgelekt) toe en roerbak een paar minuten mee. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm 6 tortilla wraps in de magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng 4 eetlepels mangochutney met wat kerriepoeder. Besmeer de tortilla wraps met de mangochutney. Leg er sla op. Leg vervolgens het gehakt er op. Vouw de wraps dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat