Wraps met Mais en Gehakt

Wraps met Mais en Gehakt

Wraps met Mais en Gehakt

Ingrediënten: 1 ui, 300 gram gehakt, 300 gram maïs, 3 bosuien, zout, peper, 6 tortilla wraps, 4 eetlepels mangochutney, kerriepoeder, sla,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 300 gehakt toe en bak dit rul en bruin. Voeg 1 blik maïs (uitgelekt) toe en roerbak een paar minuten mee. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm 6 tortilla wraps in de magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng 4 eetlepels mangochutney met wat kerriepoeder. Besmeer de tortilla wraps met de mangochutney. Leg er sla op. Leg vervolgens het gehakt er op. Vouw de wraps dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!

0
(381 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top