Kip Curry met Naanbrood

Kip Curry met Naanbrood
Ingrediënten: naanbrood, 2 kipfilets,1 ui, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels Patak’s milde curry pasta, 1 blik tomaatblokjes, 250 ml kokosmelk, 2 eetlepels sojasaus,

Aantal personen: 2

Bereid het naanbrood in de oven volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 2 in blokjes gesneden kipfilets goudbruin in hete olie. Schep de kipfilet uit de pan. Bak in de achtergebleven olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg 2 flinke eetlepels Patak’s milde curry pasta toe en bak kort mee. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 250 ml kokosmelk en 2 eetlepels sojasaus toe. Breng het kort aan de kook. Voeg de kipfiletblokjes terug in de pan en laat het geheel 15 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Serveer de kip curry met het naanbrood. Eet smakelijk!


2 reacties op “Kip Curry met Naanbrood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat