Kip Curry met Naanbrood

Kip Curry met Naanbrood

Ingrediënten: naanbrood, 2 kipfilets,1 ui, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels Patak’s milde curry pasta, 1 blik tomaatblokjes, 250 ml kokosmelk, 2 eetlepels sojasaus,

Aantal personen: 2

Bereid het naanbrood in de oven volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 2 in blokjes gesneden kipfilets goudbruin in hete olie. Schep de kipfilet uit de pan. Bak in de achtergebleven olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg 2 flinke eetlepels Patak’s milde curry pasta toe en bak kort mee. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 250 ml kokosmelk en 2 eetlepels sojasaus toe. Breng het kort aan de kook. Voeg de kipfiletblokjes terug in de pan en laat het geheel 15 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Serveer de kip curry met het naanbrood. Eet smakelijk!


2 reacties op “Kip Curry met Naanbrood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel