Tagliatelle met Aubergine en Worst

Tagliatelle met Aubergine en Worst

Tagliatelle met Aubergine en Worst

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 2 runderbraadworsten, 1 ui, 1 wortel, scheutje witte wijn, 1 aubergine, 500 ml gezeefde tomaat, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Haal het vel van 2 runderbraadworsten en bak het worstvlees rul in hete olie. Voeg 1 gesnipperde ui toe. Bak de ui glazig. Voeg 1 in blokjes gesneden wortel toe en bak kort mee. Blus met een scheutje witte wijn en laat de alcohol verdampen. Voeg 1 in blokjes gesneden aubergine toe. Roer even door. Voeg vervolgens 500 ml gezeefde tomaat en 1 bouillonblokje toe. Breng het geheel kort aan de kook en laat het vervolgens 20 minuten pruttelen. Serveer met de tagliatelle. Eet smakelijk!

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top