Kip Curry met Naanbrood

Kip Curry met Naanbrood

Kip Curry met Naanbrood

Ingrediënten: naanbrood, 2 kipfilets,1 ui, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels Patak’s milde curry pasta, 1 blik tomaatblokjes, 250 ml kokosmelk, 2 eetlepels sojasaus,

Aantal personen: 2

Bereid het naanbrood in de oven volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 2 in blokjes gesneden kipfilets goudbruin in hete olie. Schep de kipfilet uit de pan. Bak in de achtergebleven olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg 2 flinke eetlepels Patak’s milde curry pasta toe en bak kort mee. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 250 ml kokosmelk en 2 eetlepels sojasaus toe. Breng het kort aan de kook. Voeg de kipfiletblokjes terug in de pan en laat het geheel 15 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Serveer de kip curry met het naanbrood. Eet smakelijk!

(139 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Kip Curry met Naanbrood

  1. Dit is echt een recept waar ik de ingrediënten bijna altijd wel van in de kast heb. Dit gaan we vandaag dan ook eten.

Comments are closed.

Back To Top