Kiphachee met Rode Kool

Kiphachee met Rode Kool
Ingrediƫnten: 2 kipfilets, zout, peper, bloem, kruidnagelpoeder, 2 uien, 2 appels (Elstar), 250 ml kippenbouillon,

Aantal personen: 3

Snij 2 kipfilets in blokjes, bestrooi met zout, peper en bloem. Bak de blokjes kipfilet bruin in hete boter. Bestrooi met kruidnagelpoeder en voeg 2 gesnipperde uien toe en bak mee tot de uien zacht zijn. Voeg vervolgens 2 geschilde en in blokjes gesneden appel en 250 ml kippenbouillon toe en laat het geheel 15 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Wij hebben rode kool en aardappelpuree erbij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat