Kiphachee met Rode Kool

Kiphachee met Rode Kool

Ingrediënten: 2 kipfilets, zout, peper, bloem, kruidnagelpoeder, 2 uien, 2 appels (Elstar), 250 ml kippenbouillon,

Aantal personen: 3

Snij 2 kipfilets in blokjes, bestrooi met zout, peper en bloem. Bak de blokjes kipfilet bruin in hete boter. Bestrooi met kruidnagelpoeder en voeg 2 gesnipperde uien toe en bak mee tot de uien zacht zijn. Voeg vervolgens 2 geschilde en in blokjes gesneden appel en 250 ml kippenbouillon toe en laat het geheel 15 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Wij hebben rode kool en aardappelpuree erbij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel