Sperzieboon-rolletjes met Mozzarella en Zongedroogde Tomaten

Sperzieboon-rolletjes met Mozzarella en Zongedroogde Tomaten

Sperzieboon-rolletjes met Mozzarella en Zongedroogde Tomaten

Ingrediënten: sperziebonen, plakjes ham, mozzarella, gedroogde Italiaanse kruiden, zongedroogde tomaten,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de sperziebonen beetgaar in kokend water met wat zout. Giet af en spoel af met koud water. Rol ongeveer 6 a 7 sperziebonen in een half plakje ham en leg het rolletje in een ovenschaal. Ga zo door tot alle sperziebonen op zijn. Leg op elk sperziebonen-rolletje wat stukjes mozzarella. Strooi er gedroogde Italiaanse kruiden en in kleine stukjes gesneden zongedroogde tomaten over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er gebakken aardappelschijfjes bij gegeten. Eet smakelijk!

(69 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

3 thoughts on “Sperzieboon-rolletjes met Mozzarella en Zongedroogde Tomaten

    1. Dank je, jammer dat je geen mozzarella lust, Maar je kan de mozzarella misschien ook vervangen door plakjes kaas en anders een klein beetje Boursin erop (lijkt me ook erg lekker, nu ik het zo bedenk)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top