Fricandeau met Honing-Champignonsaus

fricandeau met Honing-Champignonsaus
Ingrediënten: 400 gram fricandeau, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 250 gram champignons, 200 ml groentebouillon, 3 eetlepels honing,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrooi 400 gram fricandeau met zout en peper. Bak de fricandeau rondom bruin in hete boter. Leg de fricandeau in een ovenschaal. Bestrijk de fricandeau met 1 eetlepel honing. Bak in het achtergebleven vet 1 in ringen gesneden ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot het geurt. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 200 ml groentebouillon en 2 eetlepels honing toe. Laat het zachtjes koken zodat het iets indikt. Doe de honing-champignonsaus bij de fricandeau in de ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er verse frieten en een salade bij gegeten. Eet smakelijk!


4 reacties op “Fricandeau met Honing-Champignonsaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat