Stoommaaltijd Rundvleesreepjes met Teriyakisaus

Stoommaaltijd Rundvleesreepjes met Teriyakisaus

Stoommaaltijd Rundvleesreepjes met Teriyakisaus

Vandaag had Michel het kerst- en nieuwjaarsfeest op zijn werk, daarom moest ik alleen eten. Om voor alleen mezelf te koken had ik weinig zin en restjes had ik niet in de diepvries. Natuurlijk had ik ook iets kunnen halen of iets kunnen laten bezorgen, maar het is zo koud en die bezorgers glibberend op hun brommertje, nee. Het werd dus een stoommaaltijd van Albert Heijn met rundvleesreepjes en teriyakisaus, champignons, noodles, peultjes, paprika, rode ui, prei en courgette. Net genoeg voor één persoon en lekker snel klaar in de magnetron. Qua smaak, ach het was te eten, maar niet om over naar huis te schrijven.

0
(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Stoommaaltijd Rundvleesreepjes met Teriyakisaus

  1. Ach ja, en je weet het van te voren toch dat het eigenlijk niet zo lekker is. Een beetje pasta met olijfolie, knoflook, rode peper en peterselie is ook heerlijk. En dat is meestal wel in huis te vinden. Ik vind het heerlijk om restjes bij elkaar te schrapen en daar weer wat van te maken. En een eitje op brood doet ook wonderen:)Voor jullie alvast hele smakelijke feestdagen gewenst en een super succesvol culinair blogjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top